AKTUELLE SHOWS 2023/24

SINATRA, OTTO, ELVIS

& DE ANDRE RØDDER


Hr. Lohmann går på scenen og tager publikum med på en musikalsk rejse og fortælling, som tager afsæt i de største ”rødder” gennem tiderne fra ind- og udland. På sin helt egen måde og med stort skuespillertalent, tryllebinder Jesper Lohmann sit publikum med ”ufortalte” historier og anekdoter fra bl.a. Frank Sinatra, Elvis Presley, Otto Brandburg og Povl Dissing. Crooneren på barstolen, som holder publikum i sin hule hånd, med historier som giver plads til både smil på læben og eftertænksomhed. Forestillingen er også en kavalkade af de største hits fra rødderne, som fortolkes af Jesper Lohmann med stor nærvær og respekt for originalerne Med Peder Kragerups 7 mands orkester og kor i ryggen, er der lagt op til en musikalsk forestilling ud over det sædvanlige


Medvirkende:

Jesper Lohmann

Peder Kragerup (kapelmester)

Elo ”luffe” Lindhardsen (bas)

Niels Harrit (sax, fløjte)

Jakob Olsne (guitar)

Roger Berg (trommer)

Isabella Kragerup (kor)

Nina Jeppesen (kor)


Varighed: 2x40 min.


Forestillingen er godkendt i formidlingsordningen

LOHMANN FORTOLKER ELVIS

BAKKET OP AF CC RIDER BAND

Jesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger. Nu springer han ud som Elvis-fortolker bakket op af CC Rider Band.

Stort orkester og kor under ledelse af ingen ringere end Peder Kragerup, som indtil 2013 var leder af Tivoli´s Big Band gennem 25 år. Her har han gennem en lang karriere arbejdet med et utal af kunstnere og prominente navne som Mills Brothers, Otto Brandenburg, Tommy Steele, Roger Whittaker og Elaine Page bare for at nævne nogle få.
.

Folk, der har oplevet og været til en koncert med Elvis er enige om, at Elvis Presley er den største entertainer, verden nogensinde har set. Den bølge af varme og kærlighed, som spredte sig i rummet under Elvis’ koncerter, forsøger Jesper Lohmann og CC Rider Band at genskabe. Og det lykkes til fulde i en uovertruffen fortolkning af Kongens største numre!

Ved koncerterne vil publikum opleve lyd og musikalske arrangementer direkte inspireret af de legendariske Las Vegas Shows og ”Elvis Live From Hawaii” fra 70’erne.

For booking af turné, shows og solistoptræden, kontakt


SHOWBIZZ DANMARK

Att. Manager/Booker P.H. Jakobsen tlf. 41 39 67 60

ph@showbizz.dk